Oprecht gemeend vanuit mijn hart, gun ik elke ondernemer een fotoshoot met Marieke

Ik was toe aan nieuwe foto’s

Voor mijn bedrijf – Spiegelei Communicatie – is zichtbaarheid op social media een must. Ik was toe aan nieuwe foto’s, dus nam ik contact op met Marieke. Omdat ik houd van een goede voorbereiding, had ik een briefing gemaakt. Marieke kwam zelf ook met suggesties en voegde dingen toe. Zo wist ze meteen een mooie locatie. Marieke luistert goed en vraagt ook echt dóór. Dat geeft vertrouwen en maakte dat ik echt zin had in de fotoshootdag.

Ze is kalm en gaat in gesprek

Tijdens de fotoshootdag zorgde Marieke meteen voor een ontspannen sfeer. Ze wil ondernemers fotograferen met hun echte lach. Dat lukt omdat ze kalm is en subtiele aanwijzingen geeft. Ze gaat in gesprek en maakt ondertussen foto’s waardoor de foto’s spontaan zijn en die echte lach ook te zien is.

Ik had mijn halve kledingkast mee

Omdat we veel foto’s in de planning hadden, had ik mijn halve kledingkast meegenomen. Daar weet Marieke goed mee om te gaan. Ze weet veel van kledingstyling en uiteindelijk had ik veel foto’s met verschillende outfits.

Marieke is niet bang om iets te proberen

Marieke wist van te voren welke type foto’s ik graag wilde hebben. Dat houdt ze tijdens de fotoshoot goed in de gaten. Ze ziet meteen wat wel en niet goed werkt en is niet bang om iets te proberen. Na de shoot krijg je de foto’s snel en in verschillende formaten voor social media aangeleverd.

Je bent bij Marieke in goede handen

Het leukste is natuurlijk de overweldigende positieve reacties die ik op mijn foto’s kreeg. Je bent bij Marieke in goede handen. Ze weet een goede balans te vinden tussen mijn eigen inbreng en haar ideeën. De investering meer dan waard.

Oprecht gemeend vanuit mijn hart, gun ik elke ondernemer een fotoshoot met Marieke.

Van begin tot eind heb ik er een fijn gevoel bij! De fotoshoot was echt een feestje! Ik weet haar te vinden voor een volgende sessie.