Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Mijn opleidingen: grafisch vormgever, fotograaf, imago coach en vlogcoach. En de levensmissie die ik kreeg van God. Maken mij Christelijke visuele coach!

Met veel plezier volgde ik mijn hart en koos ik de opleiding tot grafisch ontwerper en fotograaf. Ik genoot, was anders dan de anderen. Zo verfde ik mijn haar bijvoorbeeld blauw, of blond met een roze & paars. Durfde ik kleding te dragen die niet in de gemiddelde “twintiger-winkel” te koop waren.

Mijn eigen hart volgen, doen wat ik zelf wil en niet luisteren naar wat een ander ervan vond. Dat deed ik toen al en nu nog steeds. Zo stond ik laatst nog een selfie te maken (in mijn eentje) op een groot event en deed ik wat ik leuk vond voor die selfie. Dansen, springen en lachen. Daar is moed en een tikkeltje lef of eigenwijsheid voor nodig. Ik denk heel vaak niet, ik voel en doe het.

“Ik ben een gevoelsmens,
volg mijn onderbuikgevoel en wat mijn hart me ingeeft.
Als vrouw, moeder. Christen en ondernemer.”

  Liefs Marieke

Persoonlijk vind ik dat iedereen zich mag laten zien zoals hij/zij écht is! Want zo heeft God je gemaakt. Onze energie is zo warm en mooi, deze essentie mag gezien worden.

Als ik Christelijke vrouwelijke ondernemers vraag wat mijn persoonlijkheid is zeggen zij over mij:
> Je bent positief, hebt een vrolijke energie.
> Je bent liefdevol en hebt levensvreugde.
> Je onbevangenheid is puur, je bent zo krachtig.
> Je bent impulsief, attent en gelooft.

Waarom ik voel dat veel Christelijke vrouwelijke ondernemers zichtbaar mogen worden? Ik zie zoveel moois in jou! Je ogen die stralen, je hart openen, de kracht die in je schuilt. Wanneer je jezelf durft te zijn en durft te laten zien zul je merken dat je echte verbinding mag voelen met je klanten. Laat het licht van God door jou heen stromen en volg het pad die je mag gaan!

Fijn contact.
Warm contact.
Echt contact.

Sinds juli 2007 ben ik ondernemer. Inmiddels heb ik honderden ondernemers gefotografeerd en heb ik hetzelfde grote compliment al heel vaak mogen ontvangen:

“Marieke, dit ben ik! Ja, maar dan ook écht. Ik ben al zo vaak op de foto gezet, maar ik zag niet mezelf. Het was een fotolach. Hier zie ik écht mezelf.”

Mijn lieve klanten zeggen dit verrast en vol vreugde. De glimlach niet van hun gezicht af te krijgen. Verrast omdat ze zichzelf van hun mooiste kant zien. De kant die licht & liefde uitstraalt. Ik kan het niet anders uitleggen, je moet het ervaren om het resultaat te zien en te voelen hoe het is.

Totale zichtbaarheid. Wat zit er in je prachtige hart en mag je laten zien? Hoe breng je jezelf goed in en op beeld? Een prachtige professionele beeldbank. En hoe zorg je voor een herkenbare vormgeving? Groeien, stralen, jezelf laten zien.

In mijn privéleven hou ik ook van groeien, stralen en jezelf zijn. Samen met mijn zoontje Thijmen van 4 jaar genieten wij van ons leven, in de warmte van onze harten. We houden van dansen, zingen, tekenen, creatief bezig zijn, lachen (veel kietelen), we geloven in God en hebben lief.

Leuk dat je me hier beter hebt willen leren kennen. Als je me op Instagram volgt zie je meer van mij, want natuurlijk laat ik mijzelf ook graag zien!

 

Liefs Marieke

Kom je graag met me in contact?

Mailen kan naar marieke@timetoshine.nl. Bellen of appen kan op nummer 06-21515007