Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Mijn opleidingen tot: Grafisch vormgever, fotograaf en imago coach (kledingstylist), samen met nog vele trainingen komen samen in online zichtbaarheid!

Met veel plezier volgde ik mijn hart en koos ik de opleiding tot grafisch ontwerper en fotograaf. Ik genoot, was anders dan de anderen. Zo verfde ik mijn haar bijvoorbeeld blauw, of blond met een roze & paars. Durfde ik kleding te dragen die niet in de gemiddelde “twintiger-winkel” te koop waren.

Mijn eigen hart volgen, doen wat ik zelf wil en niet luisteren naar wat een ander ervan vond. Dat deed ik toen al en nu nog steeds. Zo stond ik laatst nog een selfie te maken (in mijn eentje) op een groot event en deed ik wat ik leuk vond voor die selfie. Dansen, springen en lachen. Daar is moed en een tikkeltje lef of eigenwijsheid voor nodig. Ik denk heel vaak niet, ik voel en doe het.

“Ik ben een gevoelsmens,
volg mijn onderbuikgevoel en wat mijn hart me ingeeft.
Als vrouw, moeder en ondernemer.”

  Liefs Marieke

Vrouwelijke ondernemers mogen zich laten zien zoals ze écht zijn. Onze energie is zo warm en mooi, deze essentie mag gezien worden.

Als ik vrouwelijke ondernemers vraag wat mijn persoonlijkheid is zeggen zij over mij:
Je bent positief, hebt een vrolijke energie.
Je bent liefdevol en hebt levensvreugde.
Je onbevangenheid is puur, je bent zo krachtig.
Je bent impulsief, attent en gelooft.

Waarom ik voel dat veel vrouwelijke ondernemers zichtbaar mogen worden? Ik zie zoveel moois in jou! Je ogen die stralen, je hart openen, de kracht die in je schuilt. Wanneer je jezelf durft te zijn en durft te laten zien zul je merken dat je echte verbinding mag voelen met je klanten.

Fijn contact.
Warm contact.
Echt contact.

Sinds juli 2007 ben ik ondernemer (12,5 jaar). Inmiddels heb ik honderden ondernemers gefotografeerd en heb ik hetzelfde grote compliment al heel vaak mogen ontvangen:

“Marieke, dit ben ik! Ja, maar dan ook écht. Ik ben al zo vaak op de foto gezet, maar ik zag niet mezelf. Het was een fotolach. Hier zie ik écht mezelf.”

Mijn lieve klanten zeggen dit verrast en vol vreugde. De glimlach niet van hun gezicht af te krijgen. Verrast omdat ze dit niet kennen. Ik kan dit ook niet uitleggen, je moet het ervaren om het resultaat te zien en te voelen hoe het is.

Totale zichtbaarheid. Wat zit er in je prachtige hart en mag je laten zien? Hoe breng je jezelf goed in en op beeld? Een prachtige professionele beeldbank. En hoe zorg je voor een herkenbare vormgeving? Groeien, stralen, jezelf laten zien.

In mijn privéleven hou ik ook van groeien, stralen en jezelf zijn. Samen met mijn zoontje Thijmen van 2 jaar en trouwe labrador Milo genieten wij van ons leven, in de warmte van onze harten. We houden van dansen, zingen, tekenen, creatief bezig zijn, lachen (veel kietelen), we geloven en hebben lief.

Leuk dat je me hier beter hebt willen leren kennen. Als je me op instagram volgt zie je meer van mij, want natuurlijk laat ik mijzelf ook graag zien!

 

Liefs Marieke

Kom je graag met me in contact?

Mailen kan naar marieke@timetoshine.nl. Bellen of appen kan op nummer 06-21515007

Vertrouw jij ook op je gevoel? Een ‘Ik-wil-hier-iets-mee-moment’!

Als je geraakt wordt, wat doe jij dan? Stel je bent bezig met een verandering in je bedrijf en telkens weer komt dezelfde gedachte binnen. Je denkt eraan als je werkt. Het kwam even in je gedachten toen je een brood bij de bakker bestelde. Herken je 5 momenten dat je hetzelfde denkt/voelt en dan ineens toen je vanmorgen wakker werd wist je het zeker: “Hier moet ik iets mee!”?

Eerlijk naar mijzelf

Zo luister ik graag naar mijn gevoel. Als ik geraakt word wil ik hier graag iets mee doen. Dit werkt voor me. Want weet je? Lees verder